TJENESTER

BAD

Har du ein draum om nytt bad? Vi kan gjere det for deg. Badet er hjartet i huset,  og vi gjer alt på bad. Her kan du bruke panel, våtromspanel, flis og belegg på gulv, noko vi forøvrig legger sjølv. Vi har gode samarbeidspartnere som gjer heile prosessen så mykje enklare.

NYBYGG

Tenkjer du på å bygge nytt? Ta kontakt, vi har brei erfaring med nybygg, vi følgjer med i tida og er godt oppdaterte på ulike løysingar.

TILBYGG

Har det vorte trangt om plassen? Det finst uendeleg med moglegheitar for å byggje på hus, og vi har prøvd dei fleste. Vi bygger både i høgda, breidda og lengda.

HYTTER OG HUS

Draumen om ei perle av eitt hus eller hytte treng ikkje være så fjern. Hjå oss har du ein person å forholde deg til igjennom heile prosessen. Ta kontakt med oss om du har ei tomt du skulla ha sett deg opp draumeplassen din på. Vi leverer sjølvsagt nykelferdig produkt!

GARASJE

Vi kan gjere prosessen med å byggje ny garsje enkel for deg. Vi tegner, beregner, bestiller og byggjar garasja di akkurat slik du vil ha ho.

REHABILITERING & RESTAURERING

Må du gjere i stand eller endra noko på eitt eldre hus? Hus med sjel må handerast med varsam hand. Kanskje har du eit tak som må fiksast, eller ein vegg som treng ny kledning, ta kontakt vi gjer alt!