OM OSS

HP BYGG

HP Bygg er eitt lite tømrerfirma frå Randsverk i Vågå Kommune. Firmaet vart starta av Hans Petter Bakke som er eigar og dagleg leiar. I Hp Bygg tel vi no fire mann, tre fagarbeidere og ein lærling.

 

Vår visjon: Det er kvalitet i alle ledd, frå kunde tar kontakt til kunde får nøklane i nevane.

Våre ansatte

Hans Petter Bakke

Hans Petter Bakke 31 år, sambuar og to barn. Bur i Randsverk, porten til Jotunheimen. Har arbeidd som tømrar sidan fyrste sommarjobben i 2000 då han var sommarhjelp. Han gjekk så vegen om byggfag Lom og vidare ut i lære. Etter fagbrevet var på plass fortsatte han å arbeide som tømrar. Etter ti år så ville HP prøva sjølv. Draumen har alltid vore å starte sitt eige firma, realisere nokre visjonar og skape sin eigen arbeidsplass. HP Bygg vart stifta i 2016.

Magne Steinehaugen

Magne Steinehaugen 49år, busett i Vågå. Rutine og ei umåteleg arbeidslyst er stikkord for Magne. Magne har fagbrev som møbelsnekkar og er erfaren tømrer i tillegg. Presisjon og nøyaktighet beskriv denne karen godt, det er alltid kvalitet i arbeidet til Magne. Absolutt ein bra mann og ha med på laget i alle ledd.

Øystein Aasheim

Øystein Aasheim, busett i Vågå. Øystein er utdanna tømrer og har praksis frå både lafting og restaurering, Øystein er aldri rådlaus og allsidigheten hans er alltid god å ha. Om du har høyrt navnet før så er det ikkje sikkert det er i forbindelse med tømring, han er nemleg ein av Noregs råaste frikjøyrarar på ski! Øystein jobbar sesong basert i HP Bygg for å kunne stå på ski om vintrane. Det betyr langa dagar om somrane når det er høgsesong for bygging.

Lars Erik Olsen

Lars Erik Olsen, busett i Vågå. Lars Erik har vore med i Hp Bygg sidan dag ein, LEO som vi likar å kalla han har gått byggfag og vore utplassert i HP Bygg gjennom skulegang og fortsette vidare som lærling. LEO har halde i ein hamar sidan han var ein neve stor, han slo faktisk firetomm spiker betre ein dfei fleste lærlingar allereie da han var ti år! Dette er ein mann for framtida og vi treng dyktige fagfolk med oss vidare, LEO legg sjela si i arbeidet og er den som aldri seier nei når noko må gjerast.